fbpx
CONSULTANTA SPECIALIZATA
#PRE-SELLING   #PRE-BUYING   #PRE-RENTING
SECTIUNE AGENTI

DESPRE NOI

La HOMECITY IMOBILIARE ne straduim sa intelegem ceea ce clientii cauta cel mai mult.
Cu o experienta combinata de la lideri de renume in domeniul juridic, al fiscalitatii, al investitiilor, si al managementului, echipa noastra de experti va poate ajuta sa parcurgeti fiecare etapa a procesului de investitie imobiliara.
Credem cu tarie ca tranzactiile imobiliare se pot desfasura elegant, etic si transparent, chiar si la noi in tara si speram sa fiti incantati de modelul nostru de colaborare, diferit:
Mai simplu, mai rapid si mai eficient.

Am colaborat cu HOMECITY in mai multe randuri si de fiecare data am fost multumit de calitatea serviciilor. Scopurile mele au fost atinse cu ajutorul lor asa ca pe viitor cu siguranta voi mai apela.

Rares M.

Client

Agentul HOMECITY cu care am lucrat este Vlad. A fost foarte amabil, punctual si profi. Ne-a gasit in cateva saptamani casa la care visam si ne-a ajutat sa facem rapid actele. Recomand HOMECITY!

Crina R.

Client

Am beneficiat de cele mai bune servicii de pana acum si nu au fost putine mutarile pe care le-am facut. Recomand cu toata increderea atat pentru vanzari cat si pentru inchirieri, nu au costuri sau comisioane ascunse.

Bogdan T.

Client

Am colaborat pentru achizitia mai multor imobile in Sectorul 1 al Capitalei.
Atenti, buni negociatori si profesionisti in perfectarea documentelor!

Catalin T.

Client

Am avut placerea de a lucra cu HOMECITY in scopul vanzarii unui imobil. Procesul a decurs mai repede decat ma asteptam, iar pe intreaga durata am fost sustinuta de o echipa de profesionisti! Recomand oricui doreste sa colaboreze nu doar cu specialisti desavarsiti, dar si oameni de incredere.

Lorena H.

Client

COLABOREAZA CU NOI

TOP